About us

Recession can put people in despair. Some of them steal and rob. Prevention remains the best protection in these conditions. That’s why we prepared and developed a system of professional video security which in a simple and efficient way protects people and property.

The system allows alerting before the event (prevention alarming) and during the event. It allows us to take instant measures and to recognize the person who triggered the alarm with the help of live event monitoring and analysis (event history reviewing). We enable instant and precise measures with right information.

Your property and your personal safety will be more secure with our system ViVa24-7 than they are now.

J-Lab d.o.o. is a company which, besides the activity of developing and marketing of video security system ViVa 24-7, deals with planning, setting up and protection of information systems as well as with programming of more demanding web applications.

Viva 24-7 is product of J-Lab d.o.o.

Company name: J-Lab d.o.o.
Address: Šaleška 20a e-mail: info@viva24-7.si
City: 3320 Velenje www: www.viva24-7.si
State: Slovenija – EU Skype id: ViVa24-7
ID Nr. for VAT: SI49260537 Phone: +386 3 587-1173
IBAN: SI56 6100 0000 4531 411 (Dh d.d.) Phone: +386 5 995-8287
Acc.Nr.: SI56 6100 0000 4531 411 (Dh d.d.) Fax: +386 3 587-1173

Send us a message

  • Type in the symbols shown in green field:

What our customers say about ViVa 24-7

Izjava 1

Že nekaj časa sem želel posodobiti videonadzor tako, da mi ne bi bilo treba zamudno pregledovati arhivskih posnetkov in iskati dogodke, ki me zanimajo, a so se zgodili že pred časom in mi služijo le še za raziskavo za nazaj.

Sistem ViVa24-7 mi je ponudil precej več: Poleg stalnega in arhiviranega snemanja ob premikih, ki jih kamera zazna, imam nastavljen dnevni in tedenski urnik, v katerem mi ViVa preko interneta avtomatsko pošlje posnetek dogodka, ki se v nadzorovanem prostoru ravnokar odvija in to takoj in istočasno na moj PC in tudi na moj mobilni telefon, skupaj z zvočnim klicem z oznako »video alarm«, preko obeh pa lahko od tega trenutka naprej v živo in stalno preko kamere spremljam dogajanje v varovanem prostoru. Po potrebi jo lahko tudi premikam po prostoru in približujem posnetek.

Tudi arhiviranje posnetkov ni več moja skrb, saj se vrši na lokaciji operaterja na varovanem, oddaljenem serverju preko interneta.

Zelo važno pa je, da mi ViVa24-7 na isti način alarmira tudi trenutno, lastno stanje kamere: ali je pokrita, izklopljena od napajanja ali pa je prekinjena povezava z internetom.

Informacijo o dogajanju v mojem prostoru lahko internetno in telefonsko usmerim tudi na več drugih v naprej dogovorjenih lokacij (PC, mobilni telefon) na zanesljive prijatelje, sorodnike ali na profesionalne službe za varovanje.

Sistem imam vgrajen že kar nekaj časa in deluje zanesljivo.

Izjava 2

Najprej nisem verjel, da je to tako enostavno. Po navodilih sem povezal kamero in modem in priklopil na intenet in po nekaj minutah se je kamera povezala. In že sem videl sliko v živo.

Izjava 3

Kako preprosto. Priklopiš kable, priklopiš na električno omrežje in stvar dela. Inštaliral sem jih na različnih lokacijah (doma, vikend, prikolica na morju – preko gsm omrežja) in vse dela brez problemov. Gledal sem vse kamere; preko računalnika in preko telefona. Kot pravijo, dosegljivost kjerkoli, če pride do gibanja se posnetek shrani hkrati pa dobim klic na moj telefon. Če to ni revolucija…

Izjava 4

Ko je doma v hiši zmanjkalo elektrike (zaradi strele je izklopilo fid stikalo) sem dobil klic, pogledal sem kamero (imam jo priklopljeno preko UPS sistema za neprekinjeno napajanje) in videl da mi kontrolne lučke ne gorijo, ki normalno gorijo - če je elektrika. Ker sem imel zamrzovalno skrinjo polno dobrot (bili smo na dopustu), ki bi se odtalila in pokvarila, sem s tem sistemom rešil še to.

Izjava 5

Živimo na kmetiji na Pohorju, delamo pa v dolini. Do sedaj nismo vedeli kaj se dogaja čez dan ko nas ni. Zato smo inštalirali kamero s pogledom na naše dvorišče. Sedaj imamo na e-mailu vse dogodke, ki so se zgodili oz. fotografije, lahko pa pogledamo tudi posnetke v arhivu.

Triglav Adriatic Slovenia Univerza v Ljubljani Geberit Carinska Uprava Republike Slovenije Siemens